beautifullady22 (beautifullady22) wrote,
beautifullady22
beautifullady22

Манти

Іноземна кухня мене не відпускає))

Манти їла на 1 курсі на практиці. Там кухарка була казашка. І відтоді теж хотіла зготувати, не знаю, що мене стримувало. Нас часто щось стримує, тоді як ми маємо всі інструменти, щоб реалізувати свою мрію.

Тісто як на вареники. Фарш - мясо з цибулею, як на пельмені. На маленькі кубики ріжемо картоплю і моркву. Так щоб 1:1 мяса і овочів. Можете міняти пропорцію. Тісто розкачуєте, ріжете на квадратики, кладете начинку і защипуєте навхрест кінці, ну як конвертики з яблуками. А потім ще ті кінці між собою теж защипуєте. Чи можете їх як хінкалі защипати. Чи як картопляники. Так, щоб не було грубих країв тіста. Варити треба в пароварці, але я варила як звичайні пельмені, 20 хв. Смачно і ситно. Легше ніж пельмені.

Tags: смакота
Subscribe

  • Долма

    Хотіла її ще з 2012 року, коли смачно пообідала в татарському кафе, але долма в мене вже не влізла. І не знаю, на що саме я чекала. А тут подумала -…

  • Лобіо

    Давно хотіла зготувати, мені назва подобалась) Готується просто. Відварюєте квасолю, трете чи мелете горіхи, трете часник і зелені побільше. В ідеалі…

  • Бургер по-блогерськи, або де у Львові знайти американську кухню

    Була сьогодні на майстер-класі з приготування бургерів в кафе Американо, який організувала для блогерів yellow_mamba Розвіртуалилася з…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 3 comments