beautifullady22 (beautifullady22) wrote,
beautifullady22
beautifullady22

Манти

Іноземна кухня мене не відпускає))

Манти їла на 1 курсі на практиці. Там кухарка була казашка. І відтоді теж хотіла зготувати, не знаю, що мене стримувало. Нас часто щось стримує, тоді як ми маємо всі інструменти, щоб реалізувати свою мрію.

Тісто як на вареники. Фарш - мясо з цибулею, як на пельмені. На маленькі кубики ріжемо картоплю і моркву. Так щоб 1:1 мяса і овочів. Можете міняти пропорцію. Тісто розкачуєте, ріжете на квадратики, кладете начинку і защипуєте навхрест кінці, ну як конвертики з яблуками. А потім ще ті кінці між собою теж защипуєте. Чи можете їх як хінкалі защипати. Чи як картопляники. Так, щоб не було грубих країв тіста. Варити треба в пароварці, але я варила як звичайні пельмені, 20 хв. Смачно і ситно. Легше ніж пельмені.

Tags: смакота
Subscribe

  • Художні книги. Свіжачок

    Анна Гавальда "Мені б хотілось, щоби хтось мене десь чекав" Дуже всі її хвалили, навіть презентація в Є була (я не ходила) і я зацікавилась. Це…

  • Про мандри і мандрівників

    Прочитала ще дві книжки українських авторів про мандри. Одна - дружини дипломата (ех, це мабуть найприємніший спосіб подорожувати - вслід за…

  • (no subject)

    Я до вас далі з сучлітом. Знайшла книгу в дусі Голодних Ігор - хто не в курсі є цілий напрямок літератури, який так називається. до нього входять…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 3 comments