beautifullady22 (beautifullady22) wrote,
beautifullady22
beautifullady22

Долма

Хотіла її ще з 2012 року, коли смачно пообідала в татарському кафе, але долма в мене вже не влізла. І не знаю, на що саме я чекала. А тут подумала - в мене ж в лісі росте виноград, то чому ж і ні. Тільки виноград зараз ще мааааалюсінький. Але я дівчина вперта. Ну ви зрозуміли, да. Я ліпила не долму, а долмята. З отих маніпусіньких листочків. Їх навіть в руках тримати важко, не те щоб скручувати.
Отож: фарш як на голубці. Листя ошпарюємо і залишаємо в воді на 5 хв. Ну і крутимо маленькі голубчики. Головне треба їх щільно один до одного складати, щоб не розкрутилися і не розварилися. Варити 25 хв. На смак те листя як шпинат. Для мене хороший варіант, бо голубці дуже люблю, а капусту в них ні. Але чекатиму, поки листя виросте до нормальних розмірів.))

Tags: смакота
Subscribe

  • Художні книги. Свіжачок

    Анна Гавальда "Мені б хотілось, щоби хтось мене десь чекав" Дуже всі її хвалили, навіть презентація в Є була (я не ходила) і я зацікавилась. Це…

  • Про мандри і мандрівників

    Прочитала ще дві книжки українських авторів про мандри. Одна - дружини дипломата (ех, це мабуть найприємніший спосіб подорожувати - вслід за…

  • (no subject)

    Я до вас далі з сучлітом. Знайшла книгу в дусі Голодних Ігор - хто не в курсі є цілий напрямок літератури, який так називається. до нього входять…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 3 comments