beautifullady22 (beautifullady22) wrote,
beautifullady22
beautifullady22

Долма

Хотіла її ще з 2012 року, коли смачно пообідала в татарському кафе, але долма в мене вже не влізла. І не знаю, на що саме я чекала. А тут подумала - в мене ж в лісі росте виноград, то чому ж і ні. Тільки виноград зараз ще мааааалюсінький. Але я дівчина вперта. Ну ви зрозуміли, да. Я ліпила не долму, а долмята. З отих маніпусіньких листочків. Їх навіть в руках тримати важко, не те щоб скручувати.
Отож: фарш як на голубці. Листя ошпарюємо і залишаємо в воді на 5 хв. Ну і крутимо маленькі голубчики. Головне треба їх щільно один до одного складати, щоб не розкрутилися і не розварилися. Варити 25 хв. На смак те листя як шпинат. Для мене хороший варіант, бо голубці дуже люблю, а капусту в них ні. Але чекатиму, поки листя виросте до нормальних розмірів.))

Tags: смакота
Subscribe

  • Манти

    Іноземна кухня мене не відпускає)) Манти їла на 1 курсі на практиці. Там кухарка була казашка. І відтоді теж хотіла зготувати, не знаю, що мене…

  • Лобіо

    Давно хотіла зготувати, мені назва подобалась) Готується просто. Відварюєте квасолю, трете чи мелете горіхи, трете часник і зелені побільше. В ідеалі…

  • Бургер по-блогерськи, або де у Львові знайти американську кухню

    Була сьогодні на майстер-класі з приготування бургерів в кафе Американо, який організувала для блогерів yellow_mamba Розвіртуалилася з…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 3 comments