beautifullady22 (beautifullady22) wrote,
beautifullady22
beautifullady22

Бургер по-блогерськи, або де у Львові знайти американську кухню

Була сьогодні на майстер-класі з приготування бургерів в кафе Американо, який організувала для блогерів yellow_mamba Розвіртуалилася з новими цікавими людьми, і побувала в кухонному закуліссі. А ще там ми їли корисні бургери, саме так)) так що думка, що фаст-фуд шкідливий дуже шаблонна. Так само як і шаблонні уявлення про сам бургер. Вони можуть бути і кольорові)



Кольорові булочки фарбуються природними барвниками. Рожева - буряк, зелена - шпинат, оранжева - гарбуз, чорна - чорнило каракатиці. Перед приготуванням бургера булочки розрізають навпіл та смажать на грилі, так утворюється хрустка шкоринка, яка не дозволяє потім їм розмакати, коли ви змащуватимете обидві половинки соусом. Плюс кожен, хто слідкує за своєю талією знає, що підсушений в печі хліб майже те саме, що сухарик - він втрачає свою калорійність.

Соусів теж було багато на вибір, я вибрала домашній майонез, бо він в них справді домашній, дуже смачний. Чути і яйце, і олію, і гірчицю. На підсмажену булочку мастимо соус, далі можна було накладати зелень, яку ти вибрав собі, всім керував шеф-повар, який навчив мене правильно булочки розрізати навпіл. (І взагалі я думала що на кухні дуже впевнена, а тут як якийсь першокурсник почувалася.))Потім зверху кладеш котлету, на ще гарячу котлету знову соус (він тоді топиться і пропитує мясо, ням-ням)) зверху знову накриваємо вибраною зеленню і другою половинкою булочки.
Тепер окремо про котлету. Тут використовують дрібно рублений фарш в перемішку з зеленою цибулею. Все. Більше ніяких інгредієнтів в котлеті немає. Мясо треба брати свіже, з замороженого котлета розсипатиметься. Смажать її на грилі. Що теж корисно, бо ніякого жиру. А на смак потім нагадує наче бургер з шашлика їси. Мені сподобалось тією лопаточкою її в великій печі перевертати))

На фото не моя, а якраз чорна. Ну але нехай, так воно ще колоритніше









зелені бургери





оце мій. єдина фотка, бо далі я його швиденько умяла



скоро в меню має бути бургер з морепродуктами, такого ви точно у Львові не знайдете більше ніде. А ще є і бандерівський бургер - червоно-чорний)) Також в закладі є велике меню китайської кухні. І порції тут великі дуже. Той бургер був вдвічі більшим за стандартний з маку, також інша їжа теж у великих порціях. Так що голодними ви звідси не підете точно



Адреса кафе, вул. Нижанківського, 2. Біля консерваторії.





Я тимчасово без фотика, тому тільки телефонні фото. Але годі роздивлятися фото, треба йти і пробувати

Tags: livejournal, моє місто, смакота
Subscribe

  • No shopping

    В Греції був вчора мітинг (вірніше два мітинги - один прихильників економії, інший противників). коротко: в Греції зараз ситуація, коли люди мають…

  • Про особисті радості і колективний сум

    Я тут в фб коментила один пост, про те, що журналісти нагнітають негативні новини, всі пишуть про негатив, бо це підвищує рейтинг. І він каже, що…

  • Ідеальне суспільство або золотий вік

    Напевно більшість з вас вже знає, але все ж воно не настане ніколи і це мабуть добре. Бо всі суспільні устрої людської історії і були різними…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 12 comments

  • No shopping

    В Греції був вчора мітинг (вірніше два мітинги - один прихильників економії, інший противників). коротко: в Греції зараз ситуація, коли люди мають…

  • Про особисті радості і колективний сум

    Я тут в фб коментила один пост, про те, що журналісти нагнітають негативні новини, всі пишуть про негатив, бо це підвищує рейтинг. І він каже, що…

  • Ідеальне суспільство або золотий вік

    Напевно більшість з вас вже знає, але все ж воно не настане ніколи і це мабуть добре. Бо всі суспільні устрої людської історії і були різними…