beautifullady22 (beautifullady22) wrote,
beautifullady22
beautifullady22

Шварцвальд. Перший млинець грудкою

Про торт Шварцвальд я мріяла уже десь років з 10. І чомусь ні разу його не пекла (і навіть в кафе не куштувала) бо мені здавалося, що то надзвичайно складний рецепт. Ну а як же -- такий красивий торт з такою таємничою назвою. Але цього нового року твердо намірилася його спекти і в інтернеті знайшла доволі притомний і нескладний рецепт
http://www.vkusnyblog.ru/smak/18428
але в процесі випікання корж мені чомусь мало виріс, так що на три там не було що ділити, і прийшлося ще один корж допікати. Тому він світліший -- менше какао)) Для себе зробила висновок, що надалі пектиму не з 5 а з 6 яєць три окремі коржі. Нехай то довше. але зате я буду впевнена, що всі вони будуть однакового розміру. Тісто надзвичайно смачне, м-м-м) подумала, що можна з нього маленькі кексики пекти. а потім пропитувати сиропом -- теж має смачно бути.

Як би він не виглядав -- на смак це просто божественно, ідеально, геніально, який розумний той, хто це придумав. Ум-м, тепер то буде один з моїх улюблених тортів плюс ще одна збута мрія. Перша збута мрія цього року.)



Tags: смакота
Subscribe

  • Художні книги. Свіжачок

    Анна Гавальда "Мені б хотілось, щоби хтось мене десь чекав" Дуже всі її хвалили, навіть презентація в Є була (я не ходила) і я зацікавилась. Це…

  • Про мандри і мандрівників

    Прочитала ще дві книжки українських авторів про мандри. Одна - дружини дипломата (ех, це мабуть найприємніший спосіб подорожувати - вслід за…

  • (no subject)

    Я до вас далі з сучлітом. Знайшла книгу в дусі Голодних Ігор - хто не в курсі є цілий напрямок літератури, який так називається. до нього входять…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 9 comments